Skip to content

Halloween kostumer til par: Kærlighed dræber

De bedste Halloween kostumer til par

Hvad er mere chokerende til en fest end et godt Halloween kostume? To fede looks, der supplerer hinanden! Så lad os se på de bedste Halloween par kostumer. Vælg en partner: Din mand, kone eller kæreste… Det er ligemeget hvem det er, fordi i sammen skaber det mest uhyggelige og fantastiske kostume.

Hvordan gør du det så? Det er simpelt. Vi giver dig nogle tips og ideer til Halloween kostumer til par til næste år. Kun egnet til voksne!

For par, der er lidt anderledes

Okay. Måske er i faktisk glade sammen. Men ville det ikke være fedt at narre alle til at tro i ‘skærer’ i jeres forhold? Så findes der ihvertfald ikke noget bedre end nogle Edward Scissorhands kostumer!

Ingen vil være i stand til at gå imod jer… Selv ikke hinanden! Og det kan nemt ses hvorfor. Med de hænder i bærer rundt på, vil i ikke være i stand til at gøre noget som helst, almindelige par gør i deres soveværelser.

For de nygifte eller forlovede

Hvis I er ved at formalisere jeres forlovelse, eller hvis I for nylig har gjort det, findes der ikke noget bedre end et nygift zombie kostume. I rocker festen med jeres sans for humor!

Men tag den med ro. I bliver stadig nødt til at udholde alle ‘I er lige blevet gift, og forholdet er allerede dødt!’ kommentarerne!

Og i tilfælde af at i lige er blevet forlovet, vil i kunne øve jer til den store dag. Hvem griber buketten?

For dem, der Elsker Græskar

Alle ved, at græskar er den vigtigste Halloween dekoration.

Så hvorfor ikke grine lidt af jer selv og lave et par græskar kostume? En lille smule humor og sjov er altid godt.

Til de Sjove

En anden god idé er at hylde den fantastiske Tim Burtons film med et Nightmare Before Christmas kostume. Udover at have dit fine tøj på, vil i være de sejeste og sjoveste gæster til festen. Hvem kan ikke huske Jack eller Sally, de berømte hovedpersoner i denne historie?

For de Mest Monstrøse Par

Monstre som Frankenstein ses ofte på denne skræmmende nat. Så hvis du er med i klubben af Halloween par kostumer, skal du prøve noget nyt, som Herman og Lily Munster kostumer.

En anden af de filmatiske og skræmmende familier er Addams familien – alle med overnaturlige evner og ekstraordinære personligheder. Den velhavende Gómez Addams er altid forelsket i sin kloge Morticia, hvilket viser både kærlighed og elendighed. Med disse Addams Family kostumer vil i være det mest skræmmende ægteskab til hele festen.

For Par der Både Elsker og Hader Hinanden

Kærlighed og had: Det er det Harley Quinn og The Joker føler. Dette mærkelige par, der stadig betragtes som det bedste fra DC Universet, er aldrig helt klar over, hvilken vej de vil gå.

For de Blodtørstige Par

Dracula og hans kæreste fejrer Halloween voldsomt. Dette er den nat, hvor de slukker deres blodtørst. Og hvis du vil terrorisere alle med dine tænder, vil dette Halloween par kostume være det perfekte valg for jer begge.

For dem der Elsker Klassikere

En anden fed idé, der aldrig bliver gammel, er at klæde sig ud som djævelen og hun-djævelen. Husk ikke at glemme forken!

I vil helt sikkert finde den perfekte kombination til en uforglemmelig Halloween som et par, blandt alle de forskellige Halloween kostumer til mænd og Halloween kostumer til kvinder.

Horror is fun!