Skip to content

Hjemmelavede Halloween-kostumer med et tylskørt

Åh, Halloween! Den skræmmende oktober aften, hvor zombier kommer ud af deres grave, spøgelser flyver gennem vores hjem og græskar pryder deres ondeste smil. Nå, men det er også en aften, hvor vi alle er klædt ud og går ud med vores venner, børn får nok slik resten til af året, og vi husker dem, der ikke er med os mere.

Men der er ingen grund til at være stresset. Her præsenterer vi dig nogle af de bedste Halloween kostumer med et tylskørt, samt nogle DIY-ideer og gennemgange, så dit kostume kan se charmerende ud.

Græskar med Tylskørt Kostume

Det er nemt at lave et græskar kostume. Dette orange tylskørt er et wild card der nemt kan gøre op for resten af dit outfit.

Resten er rimelig simpelt: En sort eller orange T-shirt med et græskar ansigt – Du kan endda prøve nogle grønne toner for at tilpasse dit græskar kostume. Du skal blot bruge lidt fantasi!

Men hvis det ikke er nok for dug, kan du give din aften et unikt touch og klæde dig ud som et græskar med et sjovt oppusteligt kostume.

Tylskørt Hekse Kostume

Vil du lave et hjemmelavet hekse kostume med et tylskørt? Du skal blot bruge et sort tylskørt og noget ekstra tyl – I tilfælde af at du vil give det lidt farve. Du kan også bruge nogle stribede sokker, en kost, en hat og en sort trøje, som vil være vigtigt hvis du vil se virkelig uhyggelig ud.

Tylskørt Spøgelses Kostume

Måske er du lidt af et spøgelse – Så vil du elske disse hjemmelavede kostumer. Med blot en hvid t-shirt og dette lette DIY kan du lave dit eget spøgelses kostume. Klip denne Pinterest-skabelon ud, og mal spøgelsets ansigt sort på din hvide t-shirt.

Klæd dig ud med dit hvide tylskørt, så får du et look, der ligner dette kostume nedenfor!

Hvad synes du om vores hjemmelavede kostume ideer til Halloween? Et tylskørt er altid et fremragende valg til at fuldende dit look, hvad enten det er til karneval eller Halloween. Der er mange ting at hente inspiration fra: Hekse, spøgelser, græskar og meget mere, som skeletter eller nogle hovedpersoner fra gyserfilm. Desuden kan disse ideer til børne kostumer, også let bruges til voksne, som du har set på nogle af de billeder, vi har brugt i artiklen. Det eneste du skal gøre er at have det sjovt og give nogen et godt gys!

Horror is fun!