Skip to content

Corpse Bride tutorial: sminke, kostume og tilbehør

Vi har den perfekte Halloween plan til dig: En film, middag og en Halloween kostumefest. Hvad synes du om det? Den film, vi anbefaler dig i dag, er Tim Burton’s Corpse Bride. Kan du gætte, hvad foreslår til dit Halloween kostume? Nemlig! Vi bringer dig det fulde Emily look, inklusiv hendes makeup, rekvisitter… Alt, så du kan klæde dig ud som Corpse Bride til næste Halloween.

Corpse Bride Makeup Gennemgang

Find inspiration fra denne gennemgang, så du kan skabe din egen Corpse Bride sminke. Med denne Halloween makeup får du nemt hovedpersonen Emilys triste udseende og skelet-følelse.

Dette er de farver, som du skal bruge til din Corpse Bride makeup!

Brudens kjole

Emily’s kjole har en masse detaljer og perler. Du kan lave den derhjemme med et hvidt korset og et skørt.

Og hvis du ønsker et mere realistisk kostume, er det første skridt at male stoffet blåt eller lilla, så længe du følger de farvede områder fra billederne. Du skal også stikke nogle hvide perler i udskæringen og simulere ribbenene – ligesom Emily har i filmen.

Men hvis du foretrækker noget lettere, foreslår vi dette Corpse Bride kostume, det samme som du kan se i makeup videoen: Det mangler ikke detaljer og er endda rimelig sexet.

Corpse Bride Rekvisitter

Rekvisitter er essentielle for at dit Corpse Bride kostume ligner Emily.

Du har brug for kronen, et hvidt slør (som du kan lave derhjemme), en sort buket med visne roser og det mest kritiske komponent: parykken!

Du kan lave dit slør med noget hvidt stof eller tyl, rive det fra hinanden og male det med blå toner, ligesom kjolen.

Hvis du gerne vil ligne Emily og gøre dig til den bedste Corpse Bride til festen, kan du også bære en Corpse Bride maske – Og der mangler ingen detaljer: Store svulmende øjne, et trist udseende, en lys hudfarve , og en krans.

For at fuldende dette fantastiske look har du naturligvis brug for en smuk ledsager… Emily’s partner: Victor! Hendes evige kærlighed.

Med et brudgom kostume og en Victor-maske på, vil ingen brud kunne modstå ham.

Nu har du alle de nødvendige elementer til at lave dit eget Corpse Bride kostume – Der er ingen undskyldninger for at gå ud og have det sjovt!

Horror is fun!