Skip to content

Sår og ar make-up til Halloween

Gør du dig klar til din næste kostumefest? Med Funidelia kan du forberede dig på natten med de levende døde, med frygtindgydende Halloween make-up til at skræmme dine venner med. Vi vil vise dig masser af ideer til, hvordan du kan påføre det, for matche det Halloween kostume, du har valgt. Vi vil også lære dig nogle tricks til, hvordan du kan lægge en make-up som nogle af de mest kendte gyserfigurer, som Freddy Krueger.

Sår og flydende latex for realistisk Halloween make-up

Et ægte Halloween kostume eller et kostume til enhver kostumefest med gysertema, har brug for sår, ar, make-up og falsk blod… Og i vores online shop kan du finde alle de produkter, du har brug for, for at skabe den effekt, du ønsker.

Det vigtigste  for din Halloween make-up, er en god mængde falsk blod overalt på dit tøj, ansigt og krop. Vi har rødt blod, sort blod (for en tørret blodeffekt) og grønt blod for at få dig til at ligne en zombie eller en der er besat.

Sår og proteser får dig til at se mere skræmmende ud. Du kan vælge mellem alle mulige slags sår: blodige eller mindre blodige, dybe eller overfladiske ar, vampyrbid, forbrændinger… Og når det kommer til proteser, kan du vælge mellem latex, skum eller andre materialer, som du kan bruge til at lave horn, skruer i din hud, robotarme, åbne sår, korsformede ar og meget mere. Alt hvad dit onde sind kan forestille sig, for at gøre dit look endnu mere forfærdeligt.

For at afslutte din perfekte make-up, kan du tilføje professionelle produkter, der endda bruges i film, som flydende latex. Brug af flydende latex kan hjælpe dig med at opnå endnu mere realistiske sår, ar, forbrændinger og endda ændringer i dit fysiske udseende og skabe dybde omkring dine øjne og kinder… Ved at kombinere disse produkter kan du opnå et mere uhyggeligt look. For at du kan få en idé om, hvordan du kan bruge denne Halloween make-up, har vi fire make-up ideer, du kan bruge til dit næste kostume.

Freddy Krueger make-up

Freddy Krueger er en af de mest kendte gyserpersoner, med hovedrollen i A Nightmare on Elm Street – en af de mest ikoniske film i genren. Freddy Krueger kostumet består af en rød og grøn stribet sweatshirt og en højre hånd lavet af knive. Dernæst er det vigtigste at skabe en forbrændt effekt på dit ansigt, for at ligne ham mest muligt. I denne tutorial kan du se, hvordan du opnår dette trin for trin. Hovedelementet er flydende latex, der når den først er tørret, skaber et udseende af falsk hud, som du kan manipulere for at ligne sår eller forbrændinger.

Zombie make-up

Her har vi et perfekt skræmmende look til Halloween zombier. Findes der en bedre aften at klæde sig ud som zombie? For at opnå dette look har vi et udvalg af zombie make-up med falsk blod, flydende latex og alle mulige forskellige proteser, du kan bruge til at simulere sår, revet hud, knækkede kæber, øjne der kommer ud af deres huler, rå hud og meget mere. En hel række tilbehør der spreder panik uanset hvor du går! I denne tutorial kan du se, hvordan man kombinerer en latexprotese med make-up på resten af dit ansigt, for at skabe et dødbringende og realistisk look. Ingen vil tro, at du stadig lever!

Jon Snow zombie make-up

Her foreslår vi at vælge en velkendt karakter som Jon Snow fra Game of Thrones, og gøre ham til en zombie for at imponere alle til Halloween. For det første skal du få hænderne på et Jon Snow kostume. Bagefter skal du bruge lidt zombiemake-up, sår og falskt blod. Hemmeligheden er at bruge forskellige farver på dit ansigt, for at skabe et svagt og sørgeligt look, samt bruge sår og noget falskt blod. Med denne tutorial kan du lære de bedste Halloween make-up tricks.

Deadpool make-up

Den mest besværlige superhelt i Marvel universet. Bag hans sorte og røde uniform og hætte, skjuler denne skøre karakter et ansigt, der er helt dækket af ar og forbrændinger. Så hvorfor ikke skabe noget virkelig unikt ved hjælp af et Deadpool kostume og tilføje noget make-up for at skabe en brændt effekt? For at gøre det, har du brug for noget plastfolie, nogle forskellige typer make-up og pulvere, noget maling og selvfølgelig noget flydende latex. Denne tutorial vil overraske dig og inspirere dig til at skabe nogle forskellige Halloween looks med sår og forbrændinger.

Horror is fun!