Har du altid ønsket at være tynd og lang? Med disse ideer kan du forvandle dig selv til et imponerende skelet og overraske alle dine venner til næste kostumefest.

Skelet kostumet er et klassisk valg til Halloween, selvom du også kunne bære det til karneval eller andre temaer. Tilføj en frygtindgydende skelet make-up og skab et virkelig skræmmende look.

Hvilken slags skelet ønsker du at være?

Der er mange slags skeletter og kranier, så hvilken knoglet karakter vil du blive?

💀Skelet make-up

Denne tutorial viser dig præcis hvordan du bruger din skelet make-up for at få et iøjnefaldende og realistisk skelet look. Alt hvad du har brug for, er noget sort/hvidt make-up, samt en svamp og pensel for at markere de forskellige områder.

Først skal du påføre den hvide make-up overalt på dit ansigt (og hals, hvis du vil), kun med undtagelse af de zoner, du vil male sorte. Påfør derefter den sorte maling i disse områder. Du kunne male omkring øjne og øjenbryn og skabe store huler, enden af næsen og en del af kindbenet.

Det næste trin er at skabe en effekt af tænder på dine læber, ved hjælp af en fin pensel. Brug denne pensel til at skabe revner i resten af ansigtet og slør linjerne for at gøre det mere realistisk. Hvis du følger disse trin, har du en perfekt skelet make-up til Halloween eller enhver anden kostumefest.

💀Skelet kostume

Når du har brugt make-up til at skabe dette utrolige og frygtindgydende look, er den næste fase at vælge det ultimative skelet kostume. Som vi sagde før, kan du finde meget mere end den typiske sort/hvide slags. Du kan også se efter andre farvede muligheder, der skinner i mørket.

Vælg, hvilken slags skelet du vil være, et skræmmende som dette Manden med leen kostume, eller måske et mere sexet og elegant skelet med et deluxe kostume til kvinder.

Det bedste er, at hele familien kan få et skelet kostume – voksne, drenge, piger og endda hunden!

💀Det sidste touch- handskerne

Ét ekstra ting, du kan tilføje til dit kostume og skelet make-up, er nogle skelethandsker. Korte eller lange handsker, du vælger selv hvilke, du bedst kan lide, eller hvad der passer bedst til dit kostume. Der er en lang række forskellige modeller og typer tilgængelige.

💀La Catrina make-up

Lad os slutte af med en ekstra, som vi er sikre på, du vil elske. Denne tutorial viser dig, hvordan du lægger din make-up som La Catrina til De Dødes Dag. Vi har allerede talt om kostumet, men den vigtigste del af at blive La Catrina er hendes make-up.

Som vi kan se i videoen, er det første skridt at markere øjenhullerne, næsen og arret, der løber fra læberne til kinderne med en sort blyant. Påfør derefter hvid maling på resten af ansigtet og udfyld de sorte områder, du allerede har markeret.

Det næste trin er at tegne kronblade om øjnene, som du derefter kan udfylde med rød eller lyserød og nogle små hvide eller blå perler. slut af med at tilføje nogle flere detaljer for at give det nogle farver, brug lyseblå for at gøre det iøjnefaldende, og bum, så ligner du La Catrina!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *