Skip to content

Sådan lægger du din makeup som en prinsesse

Hvis du allerede er en prinsesse og ønsker, at alle skal vide det, skal du bruge din næste kostumefest som en undskyldning for at blive det. Med lidt god prinsesse make-up og et smukt kostume, kan du blive “prinsesse for en dag”.

I denne artikel vil vi vise dig det bedste prinsesse look og give dig nogle af de bedste tips til, hvordan du lægger din make-up, så du føler dig smukkere end nogensinde før.

Inspiration til dit prinsessetøj

Der er nogle prinsesser, der har været i vores liv, siden vi var børn – Disney prinsesserne. Du kan klæde dig ud som en Disney prinsesse, hvis du vil! Bliv Belle, Ariel fra Den Lille Havfrue, Snehvide, Askepot, Elsa fra Frost, Rapunzel, Moana og mange flere.

Og vi taler ikke kun om Disney prinsesser, men også andre berømte prinsesser. Klæd dig ud som prinsesse Leia fra Star Wars, Peach (den yndige prinsesse, som Super Mario elsker at redde), middelalderlige prinsesser, arabiske prinsesser eller andre eventyrprinsesser, hvis du vil have en anden slags look.

Den prinsesse make-up, du har brug for

Her på Funidelia vil vi gerne gøre det let, så ud over kostumer har vi også al den make-up, du har brug for, for at blive den karakter du ønsker. På vores hjemmeside kan du finde make-up sæt i forskellige farver med pudder, sorte blyanter, børster og glitter. Såvel som andre ting, du kan bruge til at skabe sår, ar og proteser, hvis du leder efter Halloween make-up.

Følg disse trin for at lægge din makeup som en rigtig prinsesse:

  • Trin 1: Påfør en klar basefarve på dit ansigt, som hvid eller beige. Tilsæt noget pudder.
  • Trin 2: Marker rundt om øjenlinjen med en sort blyant og påfør øjenskygge i en blød farve. Ideelt set matcher denne farve den kjole, du har valgt. Du kan kombinere den med en anden mere neutral farve, som hvid, under øjet og under dine øjenbryn.
  • Trin 3: Påfør eyeliner langs vippelinjen over øjet og halvvejs langs den nedre vippelinie. Påfør mascara.
  • Trin 4: Påfør orange eller lyserød rouge på dine kinder og på spidsen af næsen. Dette vil give dig et sødt, uskyldigt look.
  • Trin 5: Påfør brun øjenskygge på øjenbrynene for at fremhæve dem.
  • Trin 6: Tegn dine læber op med en mørk farve, som en mørkerød, og påfør derefter matchende læbestift.

Lær hvordan du lægger din make-up som Elsa fra Frost i denne tutorial, eller gem nogle af de bedste ideer til næste gang du vil klæde dig ud som en prinsesse:

Hvordan skal et prinsesse kostume se ud? Vigtigt tilbehør

Den første og vigtigste del af at blive en smuk prinsesse, er at have en flot kjole. Dette er generelt en lang kjole med en stor nederdel, selvom du kan finde mere sexede versioner med kortere nederdele. Det kan være en hvilken som helst farve, selvom de normalt kommer i hvid, blå, lyserød eller gul, som den berømte Belle fra Skønheden og Udyret. Det vigtigste er, at den er fantastisk og iøjnefaldende, så alle ved, hvem du er.

Når det kommer til middelalderlige prinsesser, skal kjoler være lavet af velour og være mere tætsiddende øverst, måske endda indeholde et korset. Den arabiske prinsesses look er også lidt anderledes, det inkluderer ofte en tunika og bukser i stedet for en kjole. Det kan også indeholde en turban og endda et slør til over dit ansigt.

Tiara eller krone

Det vigtigste tilbehør, der viser, at du er en prinsesse, er nok den lysende krone eller tiara på dit hoved. Denne er normalt guld eller sølv. Du kan også tilføje en halskæde, der passer til, for at fuldende dit fortryllende prinsesse look.

Sko

Nogle smukke høje hæle tilføjer altid et strejf af glamour til enhver kjole. Du kan matche dem til farven på din kjole, eller du kan endda bære en anden type sko, som prinsesse Leias støvler.

Paryk

En smuk, lang paryk er også vigtig for en prinsesse. De ses normalt med krøllet eller bølget hår, og altid med en utrolig kompliceret frisure, der passer dem perfekt. For ikke at overkomplicere ting, er det bedst at bære en prinsesseparyk.

Have fun!