Fastelavn Udklædning & Fastelavnskostumer

Er du klar til at slå katten af tønden? Selvfølgelig bruger man ikke en rigtig kat længere, men blot en dekoration på en tønde. Det er dog stadig vigtigt at have det helt rigtige kostume, til at byde den nye årstid velkommen på denne festdag. Så hvis du ønsker at blive katte konge eller dronning, har vi hos Funidelia fastelavnkostumer til alle de temaer og karakterer du kunne ønske dig, alt fra dyr til prinsesser.

Dette års Fastelavn bliver helt sikkert den bedste nogensinde, og du kan fejre den med stil, til en overkommelig pris.
Gennemse alt vores klædud tøj og find det du bedst kan lide, både til piger og drenge, store og små. Glem ikke det vigtige tilbehør som et fastelavnsris og en maske, så dit look kan blive perfekt fuldendt, udover selvfølgelig en lækker fastelavnsbolle fra bageren. Opdag alt hvad du har brug for i vores online katalog, nu.

Filter
Din søgning:

Vind katte dronning eller konge med vores fastelavns kostumer

Hvis du er opsat på at vinde katte dronning eller konge i år, er vores fastelavns kostumer til piger og drenge præcis det, du skal bruge. Gennemse vores brede udvalg af Fastelavns udklædning, så du kan være helt klar til årets sjoveste dag. Fastelavns tønden skal fyldes med slik og udklædnings tøjet skal tages på.

Hos Funidelia finder du alle de slags kostumer du kunne drømme om, både til store og små. Gennemse alt vores klædud tøj og find det du synes er flot og glem ikke det vigtigste: tilbehøret. Hvis du vil være sikker på at folk skal kunne genkende dit kostume, har vi masker, pistoler, kroner og meget mere. I år bliver helt sikkert det fedeste Fastelavns år.

Top