Pyjamasheltene Kostumer: udklædning Ugline, Kattedreng og Geggo Kostumer

Køb et PJ Masks kostume og hjælp din lille til at legemliggøre hans yndlings pyjamashelt! Disse Pyjamasheltene kostumer vil gøre dine små til Kattedreng, Ugline eller Geggo, deres yndlings superhelte.

Hvis du stadig ikke er bekendt med disse moderigtige superhelte, vil du blive det nu. Disse tre unge venner, der omdannes til deres dynamiske alter egos, når de er i deres pyjamas, er et hit hos børn i alle aldre. Find dine smås foretrukne Pyjamashelte udklædning og se dem opleve livet som hans yndlings superhelt.

PJ Masks er nogle af vores foretrukne kostumer til børn. De kan frigøre deres fantasi og udøve deres kattefærdigheder, vise, at de er så kloge som en ugle eller blande sig med deres omgivelser ved hjælp af firbenets camouflagefærdigheder. Alt de behøver, er deres favorit tegneserie kostume!

Hvad er dit barns foretrukne Pyjamasheltene kostume? Foretrækker de Kattedrengs kostume? Eller beundrer de Geggos grønne kostume? Er din lille pige så intelligent som Amaya og ville et Ugline kostume se godt ud på hende? Og glem ikke den rigtige maske til at beskytte deres hemmelige identiteter!

At have Super Katte Fart, Super Ugle Vinger eller Super Salamaner Greb ville ikke være en overraskelse med disse Pyjamashelte kostumer! Tilføj en god dosis fantasi og se dine små og deres venner bringe Romeo, Luna Girl og Night Ninja ned.

Vælg dit barns foretrukne Pyjamashelte kostume til næste Fastelavn eller hold en Pyjamashelte fødselsdagsfest!

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 22 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top