Masha og Bjørnen Kostumer

Masha og Bjørnen er en russisk animeret tv-serie, der elskes af både børn og voksne. Dine små kan nu være en del af disse sjove eventyr, med vores Masha og Bjørnen kostumer. Find alt, hvad de skal bruge for at genskabe det blomstrende venskab mellem en venlig skov bjørn og en livlig russisk pige.

Masha bor i skoven og har flere kæledyr: en hund, en ged og en gris. Men de fleste skovdyr undgår Masha, fordi hun insisterer på, at de leger med hende. En dag, mens Masha jager en sommerfugl, snubler hun over ind i en bjørns hus, der er tomt. Masha beslutter sig for at blive og lege, men ender med rode helt vildt. Når Bjørnen kommer hjem og ser, hvad Masha har gjort, forsøger han at slippe af med hende... men det nytter ikke noget. Han og Masha bliver gode venner.

Disse Masha kostumer er nogle af vores yndlings tegneserie kostumer... og vi er sikre på, at de også vil være dine smås favoritter! Mashas kostume har en hvid skjorte, en pink kjole og en matchende hovedstjerne. Du kan endda tilføje en blond paryk for det perfekte Masha kostume!

Du kan også planlægge den bedste børnefest nogensinde med vores Masha og Bjørnen fødselsdagsdekorationer. Shop efter bannere, tallerkener, servietter, balloner og meget mere, for dine børns yndlings tegneserie tema.

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 2 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top