Masha og Bjørnen Kostumer

Masha og Bjørnen er en russisk animeret tv-serie, der glæder både børn og voksne. Dine små kan nu være en del af disse sjove eventyr, med vores Masha og Bjørnen kostumer. Find alt de behøver, for at genskabe det blomstrende venskab mellem en venlig skovbjørn og en livlig russisk pige.
Masha bor i skoven og har flere kæledyr: en hund, en ged og en gris. Men de fleste skovdyr undgår Masha, fordi hun insisterer på, at de leger med hende. En dag, mens Masha jagter en sommerfugl, finder hun et bjørnehus, der er tomt. Masha beslutter sig for at blive og lege, men ender med at rode helt vildt. Når Bjørnen kommer hjem og ser, hvad Masha har gjort, forsøger han at slippe af med hende... til ingen nytte. Han og Masha ender med at blive gode venner.
Disse Masha kostumer er nogle af vores foretrukne tegneserie kostumer... og vi er sikre på, at de også vil være dine smås favoritter! Mashas kostume har en hvid skjorte, en pink kjole og et matchende tørklæde. Tilføj en blond paryk for det perfekte look!
Du kan også planlægge den bedste fest nogensinde for dit barn, med vores Masha og Bjørnen fødselsdagsfest dekorationer. Shop efter bannere, tallerkener, servietter, balloner og meget mere i dette sjove tegneserie tema.

Filter
Din søgning:

Masha og Bjørnen, dine yndlings tegneserie kostumer!

Mashas kostume, din lille piges favorit

Hvis din lille pige er fan af Masha og Bjørnen, vil hun elske vores Masha kostume. Det har en lyserød kjole med en hvid skjorte og vores lille russiske vens matchende tørklæde.

Hun vil have endeløse eventyr med sine venner, som en energisk Masha, der leger, griner, synger og har masser af sjov med sine venner i skoven.

Bjørnens kostume, en kærlig ven

Hvis din lille dreng mener, at Mashas eventyr er de bedste, vil han elske at blive Mashas trofaste følgesvend, i vores hyggelige Bjørne kostume.

Kostumet omfatter en mørkebrun heldragt med en hætte, der har bjørnens smilende ansigt og ører, samt vanter til bjørnens hænder. Da det er super blødt og varmt, er det det perfekte kostume til næste karneval eller kostume fest.

Masha kostumer er udelukkende til rådighed hos Funidelia!

Top