Miraculous Ladybug Kostumer til børn og voksne: Ladybug's Yo-yo, Maske og Paryk

Vil du blive til den berømte heltinde i en af de mest populære animerede serier i dag? Det kan du blive på nul komma to i disse Miraculous Ladybug kostumer!

The Miraculous Ladybug og hendes partner Cat Noir er superhelte som teenagerne Marinette og Adrien. Begge skjuler imidlertid denne hemmelighed for hinanden. Marinette bliver til Ladybug med sin kwami's hjælp, Tikki og Plagg hjælper Adrien til at blive Cat Noir. Sammen udlever de en masse eventyr, mens de arbejder for at beskytte Paris' gader mod angreb fra den mystiske skurk Hawk Moth.

Vores Ladybug kostume indeholder Ladybugs blå paryk og maske... for det er vigtigt at være perfekt camoufleret for at beskytte din hemmelige identitet. Tilføj Ladybugs sjove yo-yo, og du vil være klar til at blive en heltinde når du hører "Tikki, spots on!". Men hvis du hellere vil blive Ladybugs partner, har vi Cat Noir kostume, så du kan være sammen med Marinette på hustagene i Paris.

Vælg dine Ladybug og Cat Noir kostumer på Funidelia og hold en Miraculous Ladybug fest med de mest unikke Ladybug fødselsdagsfest dekorationer.

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 10 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top