Harry Potter Fest

Hvis du er fan af Harry Potter eller hvis du vil overraske med en Harry Potter fødselsdag til en fan af sagaen, så er du heldig! Som om du havde taget Felix Felicis eliksiren, har skæbnen villet, at du finder på Funidelia den bedste Harry Potter dekoration til en fødselsdagsfest værdig til Hogwarts. Du vil ikke mangle noget!

At fejre en Harry Potter fødselsdag kan være meget sjovt. Det handler ikke kun om at dekorere feststedet, men både børn og voksne kan også iføre sig et Harry Potter kostume for at deltage i fødselsdagsfesten klædt ud som deres yndlingsfigurer fra Harry Potter. 

Derudover, blandt Harry Potter fødselsdagsdekorationen hos Funidelia vil du finde: balloner, pinatas, streamers og vimpler, borddekoration, kage og cupcake forme og endda et Harry Potter photo booth. Hvis du synes, at Harry Potter dekorationen fra denne sektion er for lidt, kan du tilføje flere dekorative elementer med farverne fra Hogwarts huse: rød, grøn, blå og gul. Med dette kan fejringen af en Harry Potter fødselsdag blive til fejringen af House Cup i Hogwarts Great Hall.

Vi har alt, så du kan fejre den mest magiske Harry Potter fødselsdag. Desuden vil du i vores merchandise sektion finde den perfekte Harry Potter gave til fødselaren.

Arranger den bedste Harry Potter fødselsdagsfest i den "muggler" verden og genskab det mest berømte magiske univers med denne originale Harry Potter fest dekoration.

https://www.funidelia.dk/cart

Borddækning

Pinatas & Pinata Tilbehør

Balloner

Guirlander og flagduge

Bageartikler

Photocall og festsæt

Stearinlys

Papirvarer og Gaveindpakning

Harry Potter Kostumer & Tilbehør
Hermione Granger Kostume til Piger
Made by Funidelia
Harry Potter Tryllestav
Made by Funidelia
Harry Potter Gryffindor Halstørklæde
Made by Funidelia
Harry Potter Gryffindor Slips
Made by Funidelia
Harry Potter Briller til Børn
Made by Funidelia
Gaver ideer
Top