Politi kostumer: til kvinder, børn og mænd. Flot FBI udklædning

Beskyt og tjen. Den grundlæggende motivation for en politibetjent eller retshåndhævende officer. Husk det når du bærer dit politi kostume til næste fastelavn, Halloween eller kostume fest.

Forbered din pistol, håndjern og dit badge, fordi disse er det grundlæggende tilbehør til en politi udklædning til kvinde, børn eller voksne. Du kan tilføje nogle solbriller, en kasket eller endda en kølle til dit kostume.
Hvis du vil bære et politi kostume og du vil give det et sexet touch, kan du bære en nederdel med nogle højhælede støvler.
Hvis du foretrækker at bære et FBI-kostume, så husk at få en sort kasket og en jakke, der tydeligt har FBI på sig.
Hvis du foretrækker at være anti-riot politi eller en særlig politibetjent, kan du vælge et SWAT-kostume med en hjelm, et stort våben og en skudsikker jakke. På den måde vil du altid være klar til handling. Hold dig ikke bare til klassikerne. Politi kostumer er altid en god mulighed, men de mest sjove kostumer er zombie politi, specielt til Halloween.

Men selvom vi har mange muligheder for at du kan klæde dig ud som politibetjent... er det sandt, at du ikke vil være en sand politimand uden nogen at fange.... Så klæd jer ud som par eller i en gruppe!! Hos Funidelia finder du også et bredt udvalg af røver og fange kostumer, der passer perfekt til dit politi kostume.

Og husk, når du går ind til festen, råb Stop, Politi! Og alle vil blive forbløffede.

https://www.funidelia.dk/cart
Bedstsælger
Bestil inden:
Fandt:: 79 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top