Romerske kostumer til mænd, kvinder og børn

Ave Caesar! Alle til festen vil hilse på dig. Og de vil gøre det elegant og smukt klædt i et af disse romerske kostumer fra vores online katalog. Hvis du er fan af de klassiske perioder af kejserne og guderne i Olympus, finder du præcis det, du leder efter i vores brede udvalg af romerske og græsk kostumer. Overvej et gladiator kostume for at blive en sand arena kriger, en prætoriansk vagt eller centurion kostume til at holde øje i, eller Caesar kostume, så du kan være kejseren der kontrollerer det hele. Besøg det store romerske imperium i en af disse legion kostumer eller smukke romerske kostumer til kvinder. Disse flotte romerske kostumer er perfekte til en tema fest i det antikke Rom, eller til en middelalderlig fest. Gå ikke glip af disse klassiske romerske kostumer, der aldrig går af mode og altid er velkomne til enhver kostume fest eller karneval. Både komfortable og seje, de skal være til enhver fest!

Filter
Din søgning:

Oplev alt hvad vi har at tilbyde i vores brede udvalg af romerske kostumer, så du kan blive en ægte gladiator eller centurion.

Disse romerske kostumer til børn og voksne er perfekte til at klæde sig ud som en familie fra det gamle Rom. Ingen vil føle sig forladt med disse fantastiske romerske kostumer til piger og drenge. Udover romerske kostumer, kan du opdage en verden af muligheder med dette romerske tilbehør fra vores online katalog. Fuldend din gladiator, centurion eller kejser. Fordi Caesar skal have sin laurbærkrone, kan en gladiator ikke være til uden sit sværd og skjold, og ingen ægte romer ville forlade sin hjelm og rustning. Laurbær kroner og armbånd er også tilgængelige for kvinder.

Top