Harry Potter Kostumer: udklædning til børn og voksne

Hvis du vil på Hogwarts, skolen for magi og trylleri, hvor alt er muligt, skal du bruge et autentisk Harry Potter kostume. I vores online katalog finder du kostumer til Harry Potter selv, komplet med hans runde briller, tryllestav, kappe og Gryffindor tørklæde. Du finder også kostumer til Hermione Granger og andre figurer som Ron Weasley, Voldemort og endda Death Eater og Dementor udklædning.

Vi har de flotte Harry Potter kostumer til børn og voksne, du leder efter, så alle i familien kan klæde sig ud som den mest berømte Muggle-familie i den ikke-magiske verden.

Men husk at tilbehør til en troldmand er meget vigtigt. Så når du tager dit Harry Potter kostume på, skal du ikke glemme dine runde briller, så du kan fange alle detaljer i professor Snape's time og tjene ekstra point til dit hus; din yndlingspersons tryllestav, så du kan frigøre din mest magtfulde magi, et halstørklæde til at holde varmen under Quidditch kampene; og en kappe så alle ved, hvilket Hogwarts hus du tilhører. Og hvis du vil bevise, hvor god en Seeker du er, så glem ikke at dit Golden Snitch!

Rigtige Potterheads kan ikke lide at lave ting Muggle style, så her finder du bannere, dekorative lamper, kager og kikse forme og andet tilbehør, så du kan holde en utrolig Harry Potter fest eller fødselsdag.

Bestil dit Harry Potter kostume til børn eller voksne og få det i morgen med ekspres Ugle Post!

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 177 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top