Bi kostumer til alle

Hvis du leder efter kostume bi, er du kommet til de sjoveste. Kostume hveps! Vi ved ikke, om det er på grund af deres glade farver, deres sjove antenner, eller fordi de uundgåeligt minder os om Bi Maya, men de er et hit til enhver kostumefest. 

Nu hvor du har besluttet at forvandle dig til en bi for en dag, lad os præsentere vores samling af kostume humlebi. Vi har bi kostumer til voksne, drenge, piger, babyer og store størrelser. 

Til mænd finder du virkelig sjove humlebi kostumer, som kommer med en behagelig hætte med antenner, vinger, brod og alt hvad du har brug for, for at være festens gladeste humlebi - eller den vildeste! 
Til kvinder har vi bi kjoler med striber samt gule tutu nederdele. Plus mange tilbehør såsom stribede ærmer, hovedbøjle med antenner og endda vinger.

Vi har også kostume humlebi til børn der efterligner voksenkostumet, både for kvinder og mænd, så I kan klæde jer ud og matche med jeres børn. Men hvis du er på udkig efter et kært kostume humlebi til de små, kan du finde det i vores udvalg; de vil se virkeligt bedårende ud med deres sorte og gule striber!

For et godt kostume humlebi er det vigtigt at passe på detaljerne, derfor anbefaler vi, at du kigger på vores bi tilbehør, hvor du kan finde alt fra bi strømpebukser med brod, bi vinger, forskellige typer af antenner og endda falske øjenvipper.

Zum, grine og nyd dit kostume humlebi! Bzzz, bzzz!

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 17 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top