Robin kostumer til voksne og børn

Kapow! Pow! Bonk! Zwap! Whack! Har du altid ønsket at være "Wonder Boy" ham selv, når han kæmper mod Penguin eller Joker? Nu er din mulighed kommet, takket være Robin kostumerne, du finder hos Funidelia.

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvorfor Robins kostume har så mange prangende farver på det? Det er fordi de er de samme farver som på fuglen, der gav denne superhelt, Batman's hjælper, hans navn. Men ud over sine karakteristiske farver vil dit Robin kostume ikke være komplet uden en maske, for dig at skjule din identitet og en kappe, der giver dig energi, mens du laver flyve spark.

Der har været mange "Robins" igennem historien, og de var ikke altid drenge. Så her har du det perfekte kostume til ethvert familiemedlem. Vælg et par kostume og dit Batman og Robin kostume vil være fantastisk.
Blandt vores udvalg Batman kostumer til drenge finder du også at der er mange forskellige Robin modeller til rådighed, fra Teen Titans, til de mest klassiske versioner og endda et Nightwing DC Comics kostume.

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 7 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top