Batman kostumer til drenge

Night falls and the "bad boys" do "bad things". Din lille vil elske at blive klædt ud i sit Batman kostume til drenge og gå ud på et episk eventyr.
Lav en superhelte duo. Dig med dit Batman kostume og ham med en mini version af det samme kostume. Eller lad ham blive til den mørke ridders trofaste ven med et af vores Robin kostumer.

Men hver dag er ikke let, at fange en lille tyv, nogle gange er der super skurke som Joker, Penguin eller den eneste ene to-Face Harvey Dent, som du skal gå imod. Du skal ikke bekymre dig om det, med disse Batman kostumer til drenge har du alt, hvad du behøver for at besejre dem. Også din bedste ven kan klæde sig ud som Joker for at skabe den underligste duo til kostume festen. Godt og ondt, kæmper altid men er altid sammen.

Lad dine små nyde dette udvalg af Batman udklædning til piger og drenge og dette fede tilbehør (masker, handsker, bælter, batarangs ...), som du finder på vores hjemmeside.

Vælg et Batman kostume til dit barn og nyd Fastelavn, Halloween eller fødselsdagsfester. Der er hundredvis af forskellige superhelte kostumer at vælge mellem!

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 16 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top