Cat Noir kostumer til mænd og drenge

Den mest dristige og karismatiske kat på tv er nu hos Funidelia! Alle af disse Cat Noir kostumer vil gøre dig til Ladybugs trofaste partner. Men hvem er Cat Noir?

Adrien er en normal teenager med en hemmelig identitet, takket være de kattekrafter, han får fra Plagg kwami. Når Adrien bruger sin Cat Noir-ring til at blive en superhelt, samler han og Ladybug sig for at redde Paris fra akumas udløst af Hawk Moth.

Cat Noir kostumet til børn og voksne har en sort heldragt, perfekt med bevægelighed, der er nødvendig for at bekæmpe ondskab, når det opstår. Det indeholder også en blond paryk, så du kan ryste Adrins smukke lokker og en maske, der hjælper med at holde din hemmelige identitet skjult. Og hvis du virkelig ønsker at give dit Car Noir-kostume det vindende touch, skal du tilføje en stav til at afværge eventuelle skurke, der kommer din vej.

Du vil have det så sjovt med at blive til nogle af de mest populære tegneseriefigurer i verden, med disse Cat Noir og Ladybug kostumer til børn og voksne. De er perfekte til en sjov Halloween, Karneval eller en Miraculous Ladybug fødselsdagsfest!

 

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 3 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top