Hest & Enhjørning Masker

Forbered dit bedste trav og galop for at vrinske som en god hest og triumfere til din næste udklædningsfest. Vælg en hestemaske eller en enhjørning og overrask alle dine venner. Nu kan du blive et menneske med et hestehoved med disse realistiske og sjove, enhjørningemasker eller hestemasker.

I vores online butik finder du et bredt udvalg af modeller, med brun, hvid eller endda flerfarvede hestemasker. Du kan være en vild og skør hest eller en smuk enhjørning. Det siges, at enhjørninger, disse væsener der ligner heste, men med et spidst horn på hovedet, ikke er virkelige. Bevis at enhjørningerne findes til din næste udklædningsfest, og lad alle dine venner blive forbløffede.

Brug en hestemaske til at fuldende et kostume af dette dyr helt, eller tag bare masken på og bliv en sjov hest med en mands krop.

Hvad end du vælger, med disse enhjørninge og hestemasker, der for det meste er lavet af latex og meget realistiske, vil du ligne dette smukke dyr og overraske alle med din imponerende pels og dit mest stilfulde trav. Disse masker er ideelle til at klæde dig ud hurtigt, bekvemt og nemt til karnevaler eller enhver udklædningsfest.

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 6 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top