Halloween fest

Planlægger du en uhyggelig Halloween fest og vil du have den til at være uforglemmelig? Du er kommet til det rette sted! Uanset om du leder efter dekorationer eller vælger dit kostume, har vi alt hvad du behøver. Du finder de bedste Halloween kostumer til en skræmmende fest i vores online katalog. Vi har de bedste vampyr, varulv, zombie og skelet kostumer... fordi Halloween bare ikke ville være rigtigt uden de levende døde og masser af blod. Gennemfør dit udseende med den perfekte Halloween make up, og du vil se, hvor skræmmende du kan være. Glem ikke dine fest dekorationer. Hæng nogle spindelvæv op, sæt et par hængende hekse op og tag græskarerne ud. Du har masser af muligheder at vælge imellem! Fejr Halloween i stil med en rædsels fest. Slik eller ballade?

Filter
Din søgning:

Halloween Kostumer: det bedste udvalg af dragter, masker, makeup, udsmykning og tilbehør!

Den 31. oktober er det Halloween: zombierne bryder ud af deres grave, heksene udøver deres værste heksekunster, vampyrerne spidser deres hugtænder, skeletterne hiver deres knoglede kroppe ud på en gåtur og seriemorderne fra gyserfilmene vælger deres ofre. Alt dette sker ikke langt fra dig, for Halloween kostumerne har efterhånden i nogle år været meget til stede i Danmark.

Faktisk så meget at festen, der er importeret fra USA, er en af de mest populære blandt unge og gamle. Flere og flere trækker hvert år i deres uhyggelige kostumer, for at kunne tilbringe en aften i gyserens tegn. Det sker heller ikke helt uden kontroverser, eftersom at Halloween, for nogle kritikere, er en satanisk fest.

Vi elsker denne fest, og hvert år vi venter i spænding på Halloween, så vi kan vise jer vores mest uhyggelige kostumer. I dette afsnit, der er dedikeret til årets mest skræmmende aften, kan du finde tips til at opnå de mest autentiske Halloween kostumer. Derudover kan du læse mere om traditionen og dens oprindelse.

Halloweens keltiske oprindelse

Selv om man har antaget, at Halloween er af amerikansk oprindelse, så er virkeligheden anderledes. De har blot gjort meget ud af traditionen og været med til at overføre den til resten af verden, men egentlig var det kelterne, som startede traditionen. For omkring 2000 år siden, i det daværende Irland, Storbritannien og Nordfrankrig fejrede man Samhain, som var en fest, der markerede enden på sommeren og høsten, for i stedet at gøre plads til den mørke og kolde vinter.

Man skal huske på, at kelterne var et folk, der hovedsageligt bestod af hyrder, og hvis dagligdag og livsrytme var præget af deres kvægavl og livet på landet i det hele taget. I sensommeren førte hyrderne kvægflokken ind i dalen for at forberede sig på den kommende vinter. For dem begyndte året nemlig ikke den 1. januar, men den 1. november, når sommeren officielt var ovre.

Vinteren brugte de på at bygge værktøj og søge ly derhjemme, hvor de ville fortælle historier og legender, hvor linjen mellem de levendes verden og de dødes verden blev tyndere og tyndere.

Halloween refererer derfor til det keltiske nytår Samhain. Nu kan man i dens etymologi se, at Samhain stammer fra det gæliske Samhuinn, 'Sommer End', enden på sommeren.

Denne overgang fra en tidsalder til en anden, fra sommer til vinter, fra det gamle år til det nye blev fejret med en lang række fester, hvis hovedtema var døden. Det startede med naturens død ved ankomsten af kulden.

Kelterne mente, at ved hver overgang til det nye år, det vil sige om natten den 31. oktober, indkaldte Samhain de dødes ånder, som på denne aften ville kunne slutte sig til de levende. I løbet af disse timer, forsvandt alle regler for tid og rum, således at de døde kunne strejfe Jorden.

Festen var derfor en blanding mellem dødsangsten og ånderne og glæden ved at afslutte året. På denne aften udførte man derfor ritualer, som ofringer af dyr eller antændinger af fakler med den hellige ild. I tre dage bar kelterne skindet fra de døde dyr for at skræmme de ånder væk, som var blevet befriet.

Irland har da også arvet nogle ting fra denne tradition, som for eksempel forholdet til ild, og i dag består nogle af fejringerne til Halloween af at lave et stort bål.

Halloween ifølge den romerske tradition

I år 43 e.Kr. havde romerne erobret størstedelen af den keltiske territorium. De var til stede i 400 år, og som de altid gør, når de komme til en ny region, så kombinerede de den keltiske tradition Samhain med to af deres egne fester med romersk oprindelse.

Den første af dem er kendt som Feralia, som bliver fejret for at mindes De Dødes Dag i slutningen af oktober. Ved den anden fest fejres Pomona, den romerske gudinde for frugten og træerne.

Da det symbol, der repræsenterer Pomona er et æble, er det meget sandsynligt, at man herfra har nedarvede den nuværende tradition med at fiske flydende æbler, som er meget populært til Halloween.

Halloween ved ankomsten af Kristendommen

Gennem de romerske erobringer, kom de kristne og kelterne i kontakt. Med evangelisationen af de britiske øer og det nye livskoncept, langt væk fra de keltiske overbevisninger, forsøgte man at udrydde fejringen. Selv om det ikke blev opnået fuldstændigt, så blev Halloween kristnet i det omfang, det var muligt.

Den 13. maj år 609 e.Kr. dedikerede Pave Bonifacius IV Roms Pantheon til alle kristne martyrer og bestemte, at man på den dag skulle fejre den katolske fest Martyrernes Dag. Senere, med den nye pave Gregor blev fejringen udvidet til både at omhandle martyrer og helgener, og man flyttede den endvidere til den 1. november, hvilket gjorde den til nutidens Allehelgensdag.

Halloween, fra Irland til USA

I 1846 emigrede millioner af irere til Amerika på grund af, hvad der blev kendt som den store irske hungersnød, og i den forbindelse medbragte de selvfølgelig deres skikke. Blandt andet Halloween. Det var sådan at amerikanerne blev inspireret af den irske tradition og begyndte at klæde sig ud og gå fra hus til hus for at bede om penge eller mad.

Denne praksis er nu kendt som slik eller ballade (trick or treat), som hovedsageligt bliver praktiseret af børn, som tigger om slik. Derudover mente de unge piger, at de i løbet af denne nat ville kunne få navnet eller endda udseendet at vide på deres fremtidige mand. Mens de ventede på denne afsløring lavede de pynteting med tråd, æblestykker og spejle.

Et århundrede senere har Halloween mistet mange af de oprindelige religiøse og overtroiske konnotationer og fejres i stedet som en nutidig fest.

Halloween: ordets etymologi

Fra det irske Hallow E’en’, er udtrykket Halloween en sammentrækning af ‘All Hallows’ Eve’, Allehelgens aften. Hertil kommer, at ordet 'Eve' er meget til stede i stort set alle navnene på de angelsaksiske festligheder. Tænk for eksempel på ‘Christmas Eve’, som er fejringen af julen, nemlig juleaften, eller ‘New Year's Eve’, som er fejringen af det nye år, nytårsaften.

Allehelgensdag blev også kaldt 'All-Hallows' og aftenen inden den keltiske tradition for Samhain, begyndte man at kalde 'All Hallows Eve'. I sidste ende blev udtrykket dog forkortet, til det vi i dag kender som Halloween.

Slik eller ballade, oprindelsen af ‘trick or treat’

I Danmark kender vi det som ‘slik eller ballade’ og det kommer fra det engelske udtryk ‘trick or treat’, som er de ord børnene siger, når de besøger husene i nabolaget for at give naboerne mulighed for at vælge mellem, bogstavelig talt, slik eller ballade, eller som tidligere nævnt mellem mad eller penge. Dets oprindelse går tilbage til fejringen af De Dødes Dag i England, hvor de fattige tiggede om mad hos de rige familier.

Legenden om Jack O’Lantern og oprindelsen af Halloween græskaret

Halloween græskaret

Græskaret er symbolet på Halloween, og dets historie går tilbage til legenden om Jack O'Lantern, Jacks lanterne. Den irske legende siger, at Jack, med tilnavnet gnieren, inviterer Djævelen til at drikke med ham. Mens han roser hans navn, nægter Jack at betale for drinken og overbeviser djævelen om, at han skal forvandle sig til en mønt, der ville kunne bruges til at betale gælden af. Da djævelen forvandle sig, gør Jack det modsatte af, hvad han har lovet, og tager i stedet mønten i lommen sammen med et sølvkors, således al djævelen aldrig vil vende tilbage til sin oprindelige form.

Med tiden beslutter Jack sig for at slippe ham fri på to betingelser. For det første ville djævelen skulle lade ham være i fred i et år og i forbindelse med hans død, må han ikke kræve hans sjæl. Så gik der et år, og Jack bedrog ham endnu engang. I dette tilfælde udfordrede han ham til at klatre op i et træ for at plukke frugt. Mens djævelen var allerhøjest oppe, lavede Jack indhug af et kors i stammen, så djævelen ikke kunne komme ned. På den måde lykkedes det Jack at lave en ny aftale: han ville ikke genere ham i de næste 10 år.

Kort efter døde Jack. På grund af hans ekstreme ondskab, ville Gud ikke åbne himlens porte for ham, og Djævelen krævede heller ikke hans sjæl, som de havde aftalt flere år forinden. På den måde blev Jack dømt til at vandre for evigt mellem himlen og helvedet med et græskar og et stearinlys. Den dag i dag går han stadig rundt.

Halloween er til for at skræmme!!!

Blodsugende vampyrer, hylende varulve, sultne zombier, hekse, spøgelser, der vender tilbage fra fortiden ... En gysen der løber gennem din krop og vækker dine værste mareridt til live. Halloween er en skræmmende aften, hvor du kan vælge at være den der skræmmer, eller den der bliver skræmt!

Hos Funidelia elsker vi uhyggelige kostumer, og vi hjælper dig med at forvandle dig til den gyserkarakter, du bedst kan lide. Vi har alle mulige slags Halloween kostumer, for ikke at nævne Halloween makeup, som vil være prikken over i'et.

Stol på os, hvis du vil have det sjovt og få folk til at grine, skal du først gøre dem bange. Forestil dig dine børns øredøvende skrig, når du kommer ud fra badeværelset og ikke er til at kende, eller naboernes tavshed, når du møder dem i elevatoren. Ja, vi ønsker at du for en enkelt dag slipper det onde løs og giver dine mest djævelske ideer frie tøjler. Det er Halloween, så alt er tilladt!

Alien Kostumer

Alien kostumer

Hvis du altid har spekuleret på, om vi mennesker er de eneste beboere på planeten, så får du det klare svar til Halloween: Nej !!! Vi er omgivet af aliens. Og hvis nogen siger, at de aldrig har set en alien, så er det fordi, de aldrig har fejret Halloween.

Med et alien kostume bringer du nye beboere, der kommer fra andre planeter, til Jorden.

Vampyr Kostume

Vampyr kostume

Jeg er her for at suge dit blod". Gentag det igen og igen og vis dine hugtænder. Du er iført et af vores vampyr kostumer og intet kan komme imellem dig og dine ofre. Det er Halloween. Udnyt nattens mørke til at finde dit bedste bytte. Du bliver så populær, at de i sidste ende vil stå i kø for at tilbyde dig deres blod.

Zombie Kostume

Zombie kostume

Blandt de mest skræmmende Halloween kostumer er zombie kostumerne. Takket være serier som 'The Walking Dead' er zombierne blevet meget moderne igen i de seneste år. Mange vælger dette outfit til de levende dødes nat og strejfer rundt i gaderne, sultne efter menneskekød. Hvis du skal klæde dig ud som zombie, skal du huske de andre dele såsom proteser, ar og falsk blod, og en god dosis Halloween makeup så du kan forvandle dig fra top til tå. Ja, selv fødderne er vigtigt, hvis du ønsker at være en rigtig zombie.

Derudover anbefaler vi, at du øver dig på den pågældende scene foran spejlet. At efterligne zombiernes gang og bevægelser til perfektion er nøglen til den komplette karakterisering.

Skelet Kostume

Skelet kostume

Hvis du beslutter at klæde dig ud som skelet til Halloween i år, er du heldig. Ud over at skræmme, kan du tilbyde undervisning i anatomi. I begge tilfælde, vil du både være et sexet og et uhyggeligt skelet. Mens alle ønsker at tælle dine knogler... Så glem ikke din hvide makeup til ansigtet og med de meget markerede sorte øjne.

Hekse Kostumer

Hekse kostumer

Hekse kostumer og troldmands kostumer er en klassiker til Halloween. Med dette outfit går du aldrig galt i byen, og desuden stiller vi alt det til rådighed, som du har brug for til dit hekse kostume, så du kan se så skræmmende ud som muligt.

Bare tag et enkelt kig på vores hjemmeside, så kan du se mængden af alle de hekse og troldmand kostumer, vi har til dig. Ved du allerede, hvad dine heksekunster skal være til Halloween? Lad os ikke håbe at nogen har planer om at organisere en heksejagt!

Græskar Kostume

Græskar kostume

Troede du bare, at et græskar kun skulle bruges som Halloween pynt? På ingen måde. Græskaret er endnu en spiller til Halloween kostumefesten! I vores katalog finder du græskar kostumer af forskellig art og for enhver smag. Fra onde græskar til sexede græskar eller græskar som Halloween kostume til børn.

Vælg hvilket græskar du ønsker at være.

Mumie Kostume

Mumie kostume

Hvis du ud over frygt også ønsker at tilføje noget historie til dit Halloween kostume, så er en mumie et godt valg. Med vores kostumer, kommer du til at ligne en mumie, der lige er kommet ud af en kiste. Det er en klassiker, enkel og komfortabel.

Spøgelses Kostume

Spøgelses kostume

Tror du, at du kan gå gennem væggene? Føler du, at du har overnaturlige evner? Hvis du har det, så sørger vi for at give dig alt, hvad du har brug for, for at blive et rigtigt spøgelse. Undslip det fremtidige liv og tilbring en nat blandt de levende.

Vi foreslår, at du ikke nøjes med et gammelt lagen med to huller til øjnene. Halloween er den tid på året, hvor de mest originale spøgelser går på gaden. Der er dem fra den victorianske tidsalder, og andre der er så realistisk, at de jagter dig, selv når festen er slut! Hop i dit spøgelse kostume og gå en tur blandt de levende. Og husk ... Bøh!

Skræmmende klovn Kostume

Skræmmende klovn kostume

Vidste du, at der findes et ord, der stammer fra engelsk, som henviser til frygten for klovne? Det hedder coulrofobi, og der er rent faktisk mennesker, der lider af det. De er rædselsslagne for disse farverige og sminkede herrer, der ikke altid har lige gode intentioner. Kvalme, koldsved og hjertebanken er nogle af symptomerne.

Eftersigende blev sygdommen første kendt i 80'erne, efter premieren på Stephen Kings berømte gyserfilm Det Onde. I filmen, bliver klovnen Pennywises krop besat af et monster, hvilket forårsager panik.

Det er heller Ikke, fordi vi ønsker at nå denne grænse, og det er heller ikke vores hensigt at nogen skal lide alt for meget, men ... den passende dosis af frygt er helt lovlig! I hvert fald til Halloween. Hvis du kan lide klovne, der ikke ligefrem får folk til at grine, så har du den perfekte chance for at få din drøm opfyldt.

Vær en foruroligende klovn og deltag i festen med et ægte skræmmende kostume. Rød næse, kæmpe sko og letkøbte tricks, der kan forårsage latter, er det man normalt forbinder med en klovn, og som du i dette tilfælde, selv hvis du er træt af smil, også kan gøre brug af. Nyd Halloween mens du får folk til både at grine og græde. Klovnemorder kostumernes tid er kommet!

Djævle Kostume

Djævle kostume

Den højeste myndighed i underverdenen, indbegrebet af ondskab og synd. Det er Djævelen selv, som selvfølgelug er selvskreven til Halloween. Nyd festen med dit djævle kostume og udnyt en nat fuld af fristelser.

Varulve Kostumer

Varulve kostumer

Hvis der er fuldmåne, huserer varulvene om natten. Og hvis ikke, gør de også! Til Halloween er alt tilladt, om det er fuldmåne, om den er aftagende eller tiltagende, så går han ikke gå glip et møde. Benyt lejligheden til at camouflere dig selv i mørket med dit Varulv kostume og hyl som et vildt dyr på hvert gadehjørne.

Catrina kostume, det mexicanske kranium

For nogle år siden vandrede de rundt i gaderne til Halloween, med deres blomsterkranse, og en skønhed som med tiden var blevet skjult. Det er Catrina kostumerne, hvis hovedperson er et kranium, der relaterer sig til Mexicos begravelses tradition.

Resultatet er en smuk sammensætning af en skeletkrop og ansigtet, der er sminket meget karakteristisk. Catrina er splittet mellem skønheden og det skumle ved døden.

Kig godt på dette kostume, for det lader til, at den mexicanske tradition virkelig er kommet. Ud over kostumet, så ligger nøglen i en god makeup. Vi giver dig denne detaljerede guide til, hvordan du skal gøre:

Sexet Halloween Kostume

Sexet Halloween kostume

Monstrøs, skræmmende og skummel, men altid sexet! Opgiv ikke dit smukke og attraktive ydre, heller ikke selv om det er Halloween. Hos Funidelia finder du monstersexede kostumer. Du kommer til at fremprovokere kuldegysninger, og ikke kun af den skræmmende slags! Du kan forvandle dig til næsten, hvem du vil med et af vores sexede Halloween kostumer. Cruella de Vil, Sally fra The Nightmare Before Christmas, Morticia Addams eller en sexet kvindelig udgave af Beetlejuice er alle tilgængelige.

Gyserfilm kostumer til Halloween

gyserfilm kostumer halloween

Vi ved, at når du skal finde ud af, hvad du skal være til Halloween, så laver du en gennemgang af de vigtigste gyserfilm, inden du træffer din beslutning. Bare rolig, hvis du ikke tør at se filmen for at kigge nøje på udklædningen af den karakter, du har valgt, så tager vi os af alle detaljer.

Du kunne blandt andre være Freddy Krueger, Chucky eller Michael Myers. Hvis du ikke kan huske, hvordan de helt præcis er klædt, så minder vi dig om det. I vores katalog finder du mange referencer til produkter og kostumer fra gyserfilmenes hovedpersoner. Alt står til din rådighed.

Halloween kostumer til mænd

Det er aldrig for sent at klæde sig ud, og Halloween er den perfekte anledning til at gøre det. Find dit Halloween kostume til mænd blandt vores store udvalg. Vi har kostumer som ikke engang din perverse tankegang ville kunne forestille sig.

Halloween kostumer til kvinder

Hvem siger, at et Halloween kostume til kvinder altid skal være sexet? Hos Funidelia finder du originale Halloween kostumer til enhver smag. Alle de adjektiver, der definerer Halloween er repræsenteret i vores kostumer. Du kan selv se det, når du begynder at lede.

Halloween kostumer XXL

Halloween er ikke et tidspunkt, hvor du skal føle dig ubekvem, du skal derimod føle dig godt tilpas og have det sjovt! Vi har Halloween kostumer i store størrelser, så du kan vælge lige den dragt, hvor du føler dig bedst tilpas.

Halloween kostumer til piger

Halloween kostumer til piger

Ligesom drengene er pigerne også vilde med at klæde sig ud til Halloween. De forvandler sig til andre personer, de lægger makeup, og de klæder sig ud for at rende rundt fra dør til dør i nabolaget, de laver ballade og morer sig med deres venner. De modigste klæder sig blandt andet ud som zombie eller Corpse Bride. Andre foretrækker at holde sig til klassikerne og klæder sig ud som heks, vampyr eller græskar.

Tag et par minutter til at lære om de forskellige muligheder, vi tilbyder dig hos Funidelia. Du finder helt sikket det perfekte kostume til lejligheden.

Halloween kostumer til drenge

Halloween kostumer til drenge

For børn, lige såvel i Danmark som i andre ikke-angelsaksiske lande, opleves Halloween som en fest, hvor det vigtigste er kostumerne, slikket og græskarrene med øjne og munde. De mindste børn elsker at klæde sig ud som zombier, vampyrer, skeletter eller hekse og at lave drengestreger derhjemme eller lege gyserlege med deres venner.

Meeeen ingen af dem er villige til at genbruge deres Halloween kostumer år efter år. Hertil kommer at børnene vokser hurtigt og hver gang det bliver oktober, har de besluttet sig for, hvad de ønsker at klæde sig ud som. I tilfælde af at de er i tvivl, kan du hjælpe din søn med at vælge det bedste kostume blandt vores store udvalg af Halloween kostumer til drenge.

Halloween kostumer til babyer

Halloween kostumer til babyer

Man glemmer aldrig den første Halloween. Ja, kære forældre, det øjeblik, hvor I giver dem deres første Halloween kostume på og tager dem med til en fest med andre små minimonstre, eller også vælger du bare at tage masse billeder som et evigt minde. Dette øjeblik er unikt! Det ønsker du helt sikkert ikke at gå glip af ...

Vi hjælper dig med at beslutte, hvordan din nyfødte skal klædes ud. I vores katalog finder du et bredt udvalg af de bedste Halloween kostumer til babyer. Vi har de klassiske muligheder som minihekse og minigræskar, der altid er gode valg til piger. Du kan også finde vampyrer eller små djævle og andre mere dristige, som skeletter med farverige tylskørter eller kostumer fra filmen The Nightmare Before Christmas.

Halloween kostumer til hunde

Halloween kostumer til hunde

Hvis du nægter at forlade hjemmet uden din bedste firbenede ven, så har vi hos Funidelia en løsning, så du kan få din hund med dig til Halloween fest. Ja, vi har Halloween kostumer til hunde! Familien skal holde sammen for enhver pris, og vi hjælper dig med at få din hund klædt ud ligesom resten af familien.

Halloween kostumer til par

Halloween kostumer til par

Halloween kostumer til par

Fortæller alle dig, hvor vildt smuk du er, og at i er det perfekte par? Lad hele verden se det og vis dig frem til Halloween.. Hvis du ikke ved, hvad du skal klæde dig ud som, så foreslår vi en række Halloween kostumer til par.

Halloween kostumer til par, der “er ved at gå fra hinanden”

Okay, I har lige haft en krise, men I har løst den, og nu har I det bedre end nogensinde før. Fra nu af, hvis der er noget, der skal gå i stykker, så er det fordi manuskriptet siger det. Fejr Halloween som par med vores Edward Saksehånd kostumer, der findes i udgaver både til mænd og kvinder. Og glem ikke dine hænder, jeg mener sakse, jeg mener hænder.

Halloween kostumer til nygifte eller par, der snart skal giftes

Har I netop formaliseret jeres kærlighed eller er I på vej op ad kirkegulvet? Der er ingen bedre måde at reflektere det end på Halloween forklædt som Corpse Bride og Groom. Nogle vil endda få ondt af jer ved tanken om, at I døde lige efter at være blevet gift ... Vigtigt! Glem ikke at kaste buketten, inden I forlader festen.

Halloween kostumer til de raffinerede par 

Hvis elegance karakteriserer jer, skal I være Morticia og Gomez Addams. Med sin stribede dragt, er Gomez en fornem herre, løvetæmmer og togsabotør i sin fritid. Han er vildt forelsket i sin kone, Morticia, med det hypnotiserende blik og det blege ansigt.

Halloween kostumer til de skøre par

Had-kærlighedsforhold. Det er det forhold, der adskiller det mest dystre og gådefulde par i DC universet. Med Jokeren kostume til ham og Harley Quinn kostume til hende, vil I gennemleve skøre følelser, ligesom disse to excentriske karakterer.

Halloween kostumer til filmpar

Der er mange filmpar, men næsten ingen er ligeså frygtelige og passende til Halloween som Regan og hans far Damien Karras fra filmen Exorcisten. Hos Funidelia har vi begge disse kostumer, som med garanti vil give dig myrekryb. Som de siger i filmen: "What an excellent day for an exorcism".

Halloween Makeup

Halloween  makeup

Det er lige meget, hvilket kostume du vælger. Uden den rigtige Halloween makeup kan du ikke helt opnå den virkning, som du ønskede dig. Ligesom du har mange muligheder for at finde årets mest uhyggelige kostume hos Funidelia, så kan du også finde mange forskellige makeup tricks. Latex Kits så du kan få et zombie ansigt, vampyr hugtænder eller en farverig makeup, der giver dig et ansigt som en heks... Vi har alt! Vores katalog indeholder alt fra simpelt tilbehør til kvalitetsprodukter til ægte eksperter i makeup og karakterisering.

Halloween Masker

Halloween masker

Foruroligende, skræmmende, monstrøse, animerede, af latex eller professionelle. Der er mange adjektiver, som beskriver de Halloween masker, du kan finde i vores katalog.

Fuldend dit Halloween outfit med en af vores masker, som du kan dække dit ansigt helt eller halvt med. Du bliver let uigenkendelig, hvis det er det, du ønsker.

Halloween Udsmykning

Halloween udsmykning

En Halloween fest skal være uhyggeligt perfekt. Og til det har du brug for en god udsmykning. Og det er fordi, at tilbehør og pynt er næsten lige så vigtigt som kostumerne. Breve med beskeder, græskar, hængende skeletter, spindelvæv og selvlysende objekter er blot nogle af de muligheder, du finder i vores Halloween udsmyknings afdeling.

Top