Dinosaurkostumer

De boede på Jorden i tusindvis af år for 250 millioner år siden, men uddøde... Eller det var i hvert fald det, de ville have os til at tro - de gemte sig bare! Fordi de er vendt tilbage med filmene fra Jurassic Park og Jurassic World, og takket være Kostume dinosaur som disse vi viser dig, ser vi dinosaurer overalt!

Ved at have et Kostume dinosaur vil du rejse tilbage i tiden til Juraen. Arranger en temafest, hvor hulemænd og dinosaurer sameksisterer - I vil have en fantastisk tid! Og fordi det vigtigste er at have det sjovt, "laver vi" filmen præcis som vi ønsker, ikke sandt?.
Desuden har du Kostume dinosaur for alle aldre og størrelser.

At gå til en temafest, hvor man skal have kostume dyr på og dukke op med en oppustelig T-Rex Kostume vil gøre dig til festens midtpunkt. Du kan tage et sjovt Kostume dinosaur på skuldrene, som om du red på den. Du kan også tage en Kostume dinosaur onesie på, som er lige så behageligt som at gå i pyjamas. Åh! Og hvis du vil have et Kostume dinosaur fra filmen, vil du også finde det autentiske velociraptor Kostume fra Jurassic World.

Kom og bliv en del af Juraen og hav det fantastisk ved at være iklædt et af vores Kostume dinosaur!

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 30 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top