Dyr & Insekter Kostumer

Det marine miljø er en stor inspirationskilde til at organisere en original kostume fisk-fest for børn og voksne. Der er masser af ideer til at skabe et sjovt og farverigt kostume fisk eller et hvilket som helst andet sjovt havdyr. Du kan arrangere dit eget lille ocean befolket med de sjoveste og skøreste karakterer klædt i farverige fiskekostumer.

Marine kostumer er et virkelig sjovt valg, hvis du ønsker at holde en temafest med kostumer havdyr. Du kan vælge mellem en masse sjove muligheder og fylde din fest med gæster udklædt i marine dyrekostumer.

I vores katalog har vi masser af muligheder, så du kan vælge det sjoveste marine dyrekostume. Kostume fisk, blæksprutte kostumer, krabber, frygtindgydende hajer, rejer, blæksprutter, farvestrålende søheste og selvfølgelig, de skønne havfruer er ikke at forglemme. De findes for alle aldre og i alle størrelser, så alle kan nyde en sjov fest "under havet".

Kan du forestille dig en polterabend, hvor gommen er udklædt som havfrue, omgivet af alle sine venner i krabbekostumer? Sjovt, ikke? Eller en børnefest dekoreret som en havbund, og alle børnene udklædt i forskellige kostumer havet. Fordi vi også har kostumer for fisk og andre havdyr til babyer, ligeså bedårende som Nemo selv!

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 92 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top