Pac-Man © Kostumer

De endelige Pac-Man kostumer er endelig kommet! Med dit Pac-Man kostume og Pac-Man spøgelses kostume, bliver du højdepunktet ved enhver fest!

Filter
Din søgning:

Disse er de Pac-Man kostumer, du har ledt efter

Der er ikke noget mere end 80'erne end et arkadespil. Og der er ikke noget bedre spil end Pac-Man. Derfor vil alle blive blæst væk ved den næste kostume fest, når de ser dig ankomme i dit Pac-Man kostume.

Uanset om du har brugt dage på ​​at spille Pac-Man, eller om du kun kender dette legendariske spil fra film eller tv-serier, vil du elske vores Pac-Man kostumer.

Og vi har ikke kun det umiskendelige Pac-Man kostume, vi har også kostumer fra Pac-Man spøgelserne. Alle de spøgelser, der gjorde dig ondt, forsøgte at fange dig, mens du spillede: Inky (blå), Blinky (rød), Pinky (pink) og Clyde (orange).

Ville det ikke være en god idé at klæde sig ud sammen med dine venner? En af jer kunne være Pac-Man, og resten af ​​jer kunne jage ham klædt ud som spøgelser! ;)

Men hvis du føler at du er for moden til det, og du er voksen, skal du ikke bekymre dig! Vi har også nogle gode muligheder for dig! Bær en Pac-Man-dragt fra Opposuits, og du vil være den bedst klædte gæst til festen. Et komplet sæt med jakke, bukser og slips, der får alle til at stirre forbløffet!

Hvis 80'erne pumpes gennem dine åre, garanterer vi, at du vil elske Pac-Man-produkterne på vores hjemmeside.

Top