Star Wars laser sværd og lightabers til alle karakterer

Officielle produkter

Lignende produkter

Din søgning:

Star Wars lyssværd til at komplementere dit Jedi eller Sith kostume.

Star Wars lyssværd

Hælder du til den lyse side af Kraften, og ønsker du at blive en heroisk Jedi-ridder? Eller føler du dig mere tiltrukket af den mørke side, og ønsker du i stedet at blive en Sith Lord? Uanset hvilken vej du har valgt at gå, så husk at medbringe dit mest uundværlige tilbehør: et lyssværd!

Funidelia er stedet, hvor du finder dette “obligatoriske” supplement til ethvert Jedi eller Sith kostume fra Stjernekrigen. I vores katalog stiller vi en bred vifte af muligheder til rådighed for dig indenfor officielle Star Wars lyssværd, som kan købes online.

I vores katalog har vi et bredt udvalg af disse karakteristiske våben fra Star Wars filmene, du vil kunne finde de klassiske modeller som Darth Vaders eller Luke Skywalkers lyssværd. Vi råder også over mere unikke modeller, såsom de lyssværd, der anvendes af Kylo Ren eller Darth Maul.

På denne side kan du finde et bredt udvalg af disse sværd, der inkluderer alt fra lyssværd i røde toner, som dem Sith bruger, til modeller i blå eller grønne farver, som bliver mest brugt blandt Jedi-ridderne.

Lyssværd: "Et elegant våben til mere civiliserede tider"

Jedi Lyssværd

Lyssværdene bliver brugt i alle filmene om stjernekrigen. Den første scene, hvor man støder på dem, er i ”Episode IV - Et nyt håb”, da Obi Wan Kenobi tilbyder Luke Skywalker det sværd, der tilhørte hans far Anakin.

Siden da har de opnået en status, som noget af det mest populære tilbehør blandt sagaens fans, og man er nu nået til det punkt, hvor det ville være svært at forestille sig hele Star Wars universet uden disse lyssværd. Gennem de forskellige episoder, kan vi se episke dueller mellem Jedi-ridderne og Sith-fyrsterne, hvor de bruger disse “lysende” og "elegante våben".

Hvis du overvejer at forvandle dig til en af disse duellers helte eller skurke hovedpersoner, så kan du hos Funidelia købe dit Jedi eller Sith lyssværd online. Alle lejligheder er gode undskyldninger for at vise dit lyssværd frem – til Karneval, Halloween, temafester, fødselsdage eller Star Wars events. Og må Kraften være med dig!

Jedi-ridderens våben... men også Sith-fyrstens!

Det er det ultimative våben, som både Jedi-ridderne og Sith-fyrsterne bruger. Lyssværdet, der er bygget af krigerne selv, består af et metalgreb med en klinge, der er lavet af plasma, som kan have forskellige farver afhængig af de krystaller, der er anvendt ved fremstillingen.

Stjernekrigens univers, der bliver afsløret gennem animerede serier som The Clone Wars og Star Wars Rebels, er bevis på, at der findes endnu flere farver af lyssværd, som den gule, der bliver brugt af Jedi-krigerne i Sentinel klassen, og endda også i sorte og hvide nuancer.

Blåt lyssværd

Blåt lyssværd

Blå er den farve, der anvendes af Jedi-ridderne som Luke Skywalker i ”Et nyt Håb” og af Obi Wan Kenobi og Anakin Skywalker. De blå sværd er generelt forbundet med Jedi-ridderne, der har rollen som vogtere, og som er forberedte til kamp og til en mere fysisk brug af Kraften.

Rødt lyssværd

Rødt lyssværd

Dette er farven på Sith-fyrsternes lyssværd, og de er skabt ved brug af indre syntetiske krystaller, som er dem, der påvirker deres røde farve. Fra Darth Vader til Kejser Palpatine til Darth Maul og Grev Dooku og senest Kylo Ren, som er de mest bemærkelsesværdige Lords på den mørke side af Kraften, svinger de alle de røde lyssværd.

Lilla lyssværd

Lilla lyssværd

Lyssværdene med de lilla energifelter er de mest sjældne, og kun en kraftfuld Jedi kan bruge denne farve, hvilket er tilfældet med Mace Windu i episoder fra prequel trilogien. Vi kan for eksempel se dette sværd i aktion i sandscenen med Jedi-ridderne i “Klonernes angreb” og den efterfølgende episode “Sith-fyrsternes hævn”, da Mace Windu forsøger at fange Palpatine.

Grønt lyssværd

Grønt lyssværd

Grøn er en farve, som Jedi-ridderne også har taget til sig, de bliver brugt af den højeste rang og udforsker i større grad Kraftens mentale kapaciteter. I "Jedi-ridderen vender tilbage" ser man for første gang et grøn lyssværd, der fungerer som Luke Skywalkers våben i denne episode. Senere dukker de også op i prequel trilogien, hvor det er de store Jedi Masters som Yoda og Qui-Gon Jinns udvalgte farve.

Nogle af lyssværdenes funktioner

Takket være de forskellige Star Wars episoder lærer vi nogle af de særlige kendetegn ved disse Jedi og Sith våben at kende. Ud over de egenskaber, der hører til farverne, som nævnt ovenfor, så er lyssværdene ligeledes polyvalente våben, når de bliver betjent af Jedi-riddere og Sith-fyrster.

Ud over at blive anvendt i dueller, kan vi se scener, hvor de bliver brugt til at skære med eller til at aflede skud med.

En anden af sværdenes egenskaber er, at de udsender lyde, når de forbindes, slukkes, bevæges eller når de er i kontakt med energien fra andre lyssværd.

De mest populære Star Wars lyssværd

I løbet af de forskellige episoder af sagaen er de forskellige slags lyssværd blevet præsenteret. Nogle skiller sig ud på grund af deres innovative funktioner, mens andre er klassiske indenfor denne form for tilbehør. Hvis du overvejer at klæde dig ud som en Jedi eller en Sith, så husk dette vigtige tilbehør.

Nedenfor har vi fremhævet nogle af de mest populære Star Wars lyssværd.

Luke Skywalkers lyssværd

Luke Skywalkers lyssværd

Udover at være forbundet med en af de vigtigste helte i sagaen, så er det et af de første våben, som vi ser i filmene, Det er Luke Skywalkers sværd og alle Jedi-riddernes karakteristiske våben.

I oplæringstiden var sværdet blåt, men da han blev en mere moden ridder, skiftede han til et grønt. Det er et obligatorisk supplement til dem, der ønsker at klæde sig ud som galaksens helt, eller som en modig Jedi-ridder.

Darth Vaders lyssværd

Darth Vaders lyssværd

Darth Vaders sværd følger samme linje som de våben, der tilhører andre frygtindgydende skurke som Sith Lord, bedre kendt som Darth Sidious, som den mest fremtrædende. Med en lysende rød plasma klinge, var dette lyssværd, det der blev brugt i de spændende dueller med Luke Skywalker i episoder fra den første Star Wars trilogi.

For dem, der ønsker at klæde sig ud som Star Wars’ mest berømte galaktiske skurk, bør dette være sværdet, der skal svinges.

Darth Mauls dobbelbladede lyssværd

Darth Mauls dobbelbladede lyssværd

I "Den usynlige fjende", den første film i prequel trilogien, møder vi en ny Sith skurk, der er særlig dygtig til at håndtere et lyssværd, som er anderledes end de øvrige sværd, idet det er sammensat af to røde plasmaer. Dette våben viser hele sin magt i en fatal duel for Jedi Master Qui-Gon Jinn.

I vores online shop finder du Darth Mauls dobbeltsværd, så du kan fuldende dit kostume, hvis du beslutter dig for at klæde dig ud som skurk.

Kylo Rens lyssværd

Kylo Rens lyssværd

Den første episode af prequel trilogien "The Force Awakens" præsenterer også en innovativ version af disse våben, hvilket er repræsenteret i Kylo Rens lyssværd. Dette våben med røde plasmaer har to klinger, som minder om et klassisk middelaldersværd.

Hvis du skal klæde dig ud som denne nye Star Wars skurk, så kan du på denne side købe det våben, du har brug for online.

Andre lyssværd modeller

Ezra Bridger lyssværd

Hos Funidelia kan du finde Grev Dookus lyssværd med buet håndtag, såvel som andre typer af sværd, der blev introduceret i det udvidede Star Wars univers. Vi fremhæver Inquisitors svingbare dobbeltsidede lyssværd og Ezra Bridgers "Lightsaber-blaster". Hvis du ønsker at overraske dine venner, der er fans af Star Wars Rebels, så er disse sværd værd at overveje.

Få fat i dette tilbehør og overrask dine venner, der er fans af Star Wars.

Udover at være en afgørende supplement til ethvert Jedi eller Sith kostume, så kan de officielle Star Wars lyssværd, som du kan købe online hos Funidelia, også være en sjov og original idé til en jule- eller fødselsdagsgave til et familiemedlem eller en ven, der elsker Star Wars eventyrerne. Som du kan se, har vi på denne side noget for enhver smag!

Star Wars udklædning til par og grupper!

Star Wars udklædning til par og grupper

Historien om Star Wars bringer en historie om konflikter med sig, om stridigheder mellem det gode og det onde, mellem helte og skurke, mellem Jedi-riddere og Sith-fyrster. Lyssværdsduellerne er altid til stede, og nogle af dem er endt med at blive sande klassikere.

Det kan være en genial idé at klæde sig ud som par eller med en gruppe af dine venner. Her giver vi dig flere forskellige forslag til Karneval, Halloween eller enhver anden kostumefest. Udklædt som Star Wars karakterer kan I genskabe kampscener med jeres lyssværd.

Vi husker tilbage på nogle af de episke dueller, hvor lyssværdene havde de fremtrædende roller

lyssværdene dueller

Sagaens første lyssværdduel var i Dødsstjernen mellem Darth Vader og Obi Wan Kenobi. Der går mange år før de mødes igen, den gamle master og hans lærling, som er fuldstændig forvandlet. Selvom resultatet denne gang er meget forskelligt fra tidligere ...

Selvom de måske mest fremtrædende dueller i Star Wars filmene er dem, der foregår mellem far og søn. Luke står overfor Vader to gange. Den første gang er han stadig i oplæringsfasen og bliver besejret i Bespin, Cloud City. I den næste episode ”Jedi-ridderen vender tilbage” opstår der en ny konfrontation, som får en anden slutning.

Prequel trilogien bringer kampene med lyssværd tilbage. Denne gang er der tre som slås, Jedi Master Qui-Gon Jinn og den unge Obi Wan står overfor skurken Sith Darth Maul, som viser sit dobbeltbladede lysværd frem! Men der er flere. Vi ser den højeste koncentration af Jedi-riddere og lyssværd i forskellige farver i sandet på planeten Geonosi, de to konfrontationer mellem Grev Dooku og duoen Anakin og Obi Wan eller duellen mellem den samme Obi Wan og General Grievous, der styrer sine fire arme med et lyssværd i hver. Og for at afslutte denne trilogi kan vi fremhæve duellerne mellem Anakin og Obi Wan samt konfrontation mellem de to lærermestre på hver sin side af Karaften: Yoda og Palpatine. 

I den nye trilogi kan fans af disse lysende våben opleve Kylo Rens nye lyssværd og derudover overværer hans kamp mod Finn og Rey (2 andre "gode" karakterer), hvor Rey og Finn bruger et lyssværd, der før var Luke Skywalkers.

Med nye episoder på vej, er det sikkert at duellerne bliver mindeværdige!

Hos Funidelia har vi de officielle lyssværd, som vil fuldende dit kostume

Du føler dig sikkert allerede inspireret til at klæde dig ud! Enten som Jedi eller Sith, vælg din favorit karakter og glem ikke det vigtigste tilbehør, som får dig til at rejse til en fantasiverden.

I Funidelias online butik kan du finde et stort udvalg af officielle Star Wars lyssværd i forskellige farver og modeller, som du kan bruge til at supplere dit outfit med. Du kan helt sikker overraske en fan med sådan en original gave, eller du kan bruge dem som samleobjekt. Vi har også andre lyssværds alternativer til billige priser.

Nu skal du bare beslutte dig for, hvilken side af Kraften du vil tilslutte dig!

Top