Kanin kostumer

Velkommen til den fantastiske verden af kaniner! Kaniner er mange af vores yndlingsdyr, og derfor er et af de Kostume kanin der glæder alle. Hos Funidelia har vi forberedt et bredt udvalg af Kostume kanin, så børn og voksne både kan forvandle sig til deres foretrukne karakter.

Vi har et stort katalog over kanin og kaninkvinde kostumer. Måske vil du opleve eventyrlandets og fantasiens verden ved at bære en hvid kaninkostume fra Alice i Eventyrland for en dag. Men hvis du leder efter noget meget originalt og sjovt kaninkostume, som Chandler's lyserøde kaninkostume i Friends, har vi også det. Alle tilgængelige i børne- og voksenstørrelser. Du finder også kaninkvinde kostumer fra de sødeste til de helt små i huset til de mere dristige, i Playboy-bunny stil, som Bridget Jones bar.

Vi må ikke glemme baby kaninkostumerne til de helt små, meget behagelige og lette at tage på. De vil virkelig være krammevenlige!

Hvis din fest er til Halloween, eller dens tema er skræmmende, kan du være den mest skræmmende kanin takket være vores latex kaninmaske, hvor du blot skal tilføje blodige tilbehør, og så er du klar til din fest.

Og selvfølgelig har vi påskekaninkostumer, ideelle til at jagte påskeæg med familien og have det sjovt sammen. Du kan finde de forskellige modeller i alle størrelser.

Udover kaninkostumer til hele familien, tilbyder vi også tilbehør og supplementer som for eksempel kaninører, sexet kaninsæt, makeup, tænder og næse eller kaninmasker.

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 25 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top