Løve kostumer til Børn og Voksne

Med sin lange manke og sit majestætiske udseende er løven kongen i junglen, og til en udklædningsfest vil du være kongen eller dronningen med et sjovt og farverigt Løvekostume.

Løvekostumer er meget behagelige og alsidige, og derfor er de et af vores yndlings dyrekostumer. Nogle af vores Løvekostumer er meget vilde med et farligt og frygtindgydende udseende, andre er mere sexede og dristige, og nogle minder os om uforglemmelige filmkarakterer som Løvekostumet fra Troldmanden fra Oz. Vælg den type løve, du vil være, og find det perfekte kostume til dig.

Uanset om du vil klæde dig ud som løve til halloweenfesten eller karneval, eller hvis du arrangerer en polterabend, har vi hos Funidelia Løvekostumer til både børn og voksne samt i store størrelser, lige op til de behagelige onesie Løvekostumer. De helt små derhjemme vil se søde og elskelige ud klædt ud som små løveunger.

Tag initiativet til at arrangere en temafest med dyrekostumer, det vil være fantastisk sjovt at skabe din egen jungle og gøre den til dit eget særlige kongerige iført et af vores Løvekostumer – vis dine kløer og brøl kraftigt! Røøøøv!

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 18 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top