Harry Potter kapper: Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff og Ravenclaw

Er dit brev lige ankommet fra Hogwarts? I så fald har du brug for en af de officielle Harry Potter kapper fra Hogwarts huse. Glem fru Malkins tunika butik på Diagon Alley, din Gryffindor tunika er hos Funidelia!

Rød, grå, gul eller blå? Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaw? Uanset hvilket Hogwarts hus er din favorit, har vi alle de kapper og kapper du har brug for. Forvandl dig selv til en troldmand eller heks med disse Harry Potter, Hermione og Ron kapper. Der er ingen stave eller potioner der kan modstå dig, og vi er sikre på at du får mange huspoint!

Fuldend dit magiske udseende med et Harry Potter tørklæde og få din egen Harry Potter tryllestav uden at skulle gå til Ollivanders. Alle de Harry Potter mernchandise og gaver, du altid har ønsket, er hos Funidelia!

Filter
Din søgning:

Få den Gryffindor kappe eller den kappe der tilhører dit yndlings hus. Vi har alle Harry Potter kapper!

Expelliarmus !, Alohomora !, Lumos !, Polyjuice Potion eller Felix Felicis... er kun nogle af det magi og potioner, som du vil lære at kaste på Hogwarts. Men ... du vil ikke kunne gå til den bedste magi og troldmands kunstskole uden din Harry Potter tunika!

Nej Nej Nej. Skolens regler er klare: alle hekse og troldmænd skal komme til Hogwarts klædt i Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff og Ravenclaw kapper, afhængigt af hvilket hus du tilhører.

Du skal hellere sørge for, at professor Snape ikke ser dig i korridorerne uden din Gryffindor tunika ... ellers trækker han 10 point fra dig, som vil være afgørende for at du vinder House Cup.

Som du allerede ved, hvis du stadig ikke kan opstå på Diagon Alley for at købe din tunika og den Røde influenza er i garagen ... køb din Harry Potter tunika hos Funidelia og start dit Hogwarts kursus med alt hvad du behøver.

Top