Pirat kostumer til mænd

Yo-ho-ho og en hel flaske rom! Du behøver ikke have en drink, for at ville tage et af disse pirat kostumer til mænd på til næste karneval eller Halloween. Gå ud og sejl på havene eller gaderne og overtag festen, fordi de mest originale kostumer til mænd i alle de syv have er her!

Piraterne, disse skurke er blevet til legender og romantiseret af film. Folk er besat af dem, og vi antager, at du også er, da du er her på udkig efter pirat kostumer til karnevalet eller til en fest. Du er på det rigtige sted, da vi har et bredt katalog af pirat kostumer til mænd, fra Jack Sparrows kostume fra Pirates of the Caribbean til flere klassiske pirater som Blackbeard selv.

Vi har endda nogle mere "krydrede" muligheder, der er perfekte til polterabender, som sammen med vores andre originale kostumer til mænd vil gøre festen sååååå meget sjovere.

Hvis du ikke kan finde dit ideelle kostume, kan du lave dit egen ved hjælp af vores tilbehør: pirathatte, kroge, sværd og endda øjenlapper... vi har det hele. Du bliver ikke skuffet.

Drik ikke for meget rom og begynd at kalibrere dit kompas, arghhhh!

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 21 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top