Papirhuset kostumer og Dali masker

Papirhuset er en internationalt succesrig spansk serie. Med disse Papirhuset kostumer og Dali's maske kan du blive til en af de kendte røvere, der kommer ind og stjæler fra Royal Mint of Spain.

Disse Papirhuset kostumer er perfekte til at skabe et sjovt gruppe kostume og kopiere dette store tv røveri. Alle kan vælge deres foretrukne karakter: Professor, Tokyo, Berlin, Nairobi, Rio, Moskva, Denver, Helsinki eller Oslo. Andre kunne endda være gidsler, fordi de jo alle bærer den samme røde heldragt.

Papirhuset kostumet omfatter en rød heldragt med en lynlås og hætte og Dali's maske, som identificerer tegnene fra denne serie. Dali's maske er det stærke punkt i dit Papirhuset kostume. Så hvis du kun har brug for Papirhuset masken, kan du også købe den separat.
Hvis du gerne vil give et godt finish til dit kostume, tilføj et par bundter pengesedler og et maskingevær, og du vil have alt klart til at udføre århundredets røveri.

Et Papirhus kostume vil være perfekt til dig, hvis du er fan af serien, der er blevet til den mest sete ikke-engelske serie på Netflix.
Men hvis du foretrækker en mere klassisk tyvestil med et sort kostume og øjenmaske eller en fange med en orange eller sort og hvid stribet heldragt, har vi et stort udvalg af fange kostumer til kvinde og røver kostumer hos Funidelia.

Bella ciao !!

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 7 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top