Ulv Masker

Har du altid været en fan af varulvehistorier?, Er fuldmånen altid din bedste allierede?, Har du forsøgt at erhverve evnen til at blive til en varulv gennem sort magi og trylleformularer? Vi håber, du ikke har prøvet de årsager, som myterne fortæller for at et menneske skal blive til en varulv, vi foretrækker en varulv maske for at gøre din forvandling mere skræmmende uden behov for at udføre nogen besværgelser i lyset af fuldmånen.

Disse varulv masker er ideelle til at fuldføre dit ulv kostume især om Halloween. Og det er fordi varulve er en af disse skræmmende figurer, der spiller hovedrollerne på natten af de levende døde den 31. oktober hvert år.

For med vores ulv masker kommer din vildeste side frem sammen med masser af pels, store ører og nogle skræmmende hjørnetænder. Du kan vælge mellem de mest skræmmende, de mest surrealistiske eller de mest trofaste mod det virkelige dyr, vi overlader det til din beslutning. Men hvad end du beslutter dig for, er vi sikre på, at du vil skræmme alle dine venner med nogen af dem, og ingen vampyrer vil turde nærme sig jer.

Tag en af vores ulv masker på og bliv den næste mest skræmmende varulv i historien.

https://www.funidelia.dk/cart
Bestil inden:
Fandt:: 4 produkter
Filtrer
Din søgning:
    Top