Star Wars: Brødristere, Vaffeljern, Popcornmaskiner og Meget Mere!

Hvis du altid har ønsket at vide, hvad Jabba the Hutt spiser til morgenmad for at få en krop som hans... Hvis du ikke er sikker på, hvad Yoda spiser for at gøre ham så smidig... Kan du finde ud af det her! I dette afsnit finder du de mest nørdede elektriske apparater i galaksen: En Star Wars brødrister til at lave Darth Vader brød, et vaffeljern, der laver Stormtrooper-formede vafler, sandwichjern der laver de mest lækre toast i den ydre kant af galaksen, en Dødsstjerne-formet popcornmaskine, så du aldrig løber tør for popcorn til dit Star Wars maraton, en kedel formet som Darth Vaders hjelm... Alt hvad du har brug for, for at lave en snack med et personligt nørdet touch! Vi har en række Star Wars brødristermodeller, som en brødrister formet som Darth Vader's hjelm og en Dødsstjerne brødrister - rund og sølv ligesom i filmen. Nyd en lækker toast, der er kejser Palpatine ham selv værdig. De har justerbare termostater og optøningsindstillinger, brede og lange åbninger, der passer til alle mulige forskellige slags brød, og en krummebakke, som du kan trække ud for nem rengøring. De har endda en knap så du kan vælge om du vil have dit brød på den "Lyse side" eller "Mørke side"! Du kan også finde Stormtrooper og Dødsstjerne Star Wars vaffeljern med forskellige temperaturindstillinger til tilberedning af dine vafler, med non-stick og rustfri stålbakker for let rengøring. Alle disse elektriske apparater ville være en perfekte Star Wars gave til enhver fan af denne galaktiske saga.

https://www.funidelia.dk/cart
 • Darth Vader Kogeplade Kedel - Star Wars Darth Vader Kogeplade Kedel - Star Wars
  Officielt produkt
  Inkluderet: 1,7 liter kogeplade keddel. Designet til brug på alle former for kogeplader: gas, el, højteknologi og induktion. 1,7 liter kapacitet. Kun håndvask. Med behagelig lydsignal lyd for at advare dig, når vand når kogepunktet og temperaturen er klar til te.
  361 ,-
  Tilgængelig
 • Darth Vader Vaffeljern - Star Wars Darth Vader Vaffeljern - Star Wars
  Officielt produkt
  Inkluderet: Elektrisk vaffelmaskine, der måler 19,7 x 24,2 x 8,2 cm. Non-stick finish, tørres ren med en fugtig klud. Opførelse af rustfrit stål. Fem temperaturindstillinger giver dig mulighed for at lave vafler nemt og hurtigt. Indikatorlampe lader dig vide, hvornår vaflen er klar.
  325 ,-
  Tilgængelig
Bestil inden:
Fandt:: 2 produkter
Filtrer
Din søgning:
  Top